ÁRAJÁNLAT



FOGLALÁS MENETE

A Platán Vendégház teljeskörű kényelmet biztosít a Hozzánk látogató Vendégeink számára. Árajánlatunkat a vendégszám és a nálunk töltött éjszakák alapján kalkuláljuk, de nagyobb létszám vagy több éjszaka legfoglalása esetén szeretnénk egyedi ajánlattal kedveskedni Vendégeinknek.

A szállás lefoglalásához kérjük Töltse ki az ajánlat kérő űrlapunkat, vagy keressen fel bennünket a +36 30 916 22 89-es számon. Kérjük, jelezze érkezésük és távozásuk időpontját és a vendégek létszámát. Ezután egyedi ajánlatunkkal válaszolunk megkeresésére.

A Vendégházat elfoglalni 14 óra után lehet, elhagyni pedig délelőtt 10 óráig kell. Természetesen ezek nem kőbe vésett időpontok, egyeztetés esetén rugalmasan alakíthatóak a feltételek. A kulcsot nem kell a lábtörlő alatt keresni, személyesen adjuk át, és megmutatjuk mellé a Vendégház használatát, hogy otthonosan mozogjon Nálunk.

Az ár tartalmazza a szállás teljeskörű használatát, az ágyneműt és a törölközőket. Magába foglalja a fűtés, villany-, vízfogyasztást és tartalmazza az internet, televízió használatot, továbbá a parkolás természetesen ingyenes.
(megtekintés)
KÉREM AZ AJÁNLATOT


LISTAÁRAK

Érkező fők száma Ár/ház/éjszaka
1 - 2 26.000 HUF
3 - 4 32.000 HUF
5 - 6 36.000 HUF
7 - 8 40.000 HUF
A feltüntetett árak tartalmazzák a hatályos jogszabályok értelmében a felszámítandó Általános Forgalmi Adót.

Fizetési opciók
Készpénz és utalásos fizetési opciókat tudunk elfogadni, valamint SZÉP kártyával rendelkező vendégeinket is szívesen látjuk.

Kiegészítő szolgáltatások és díjak
A Vendégház mellett található halastóban május és október között díjmentesen lehet horgászni, de a részletekről kérjük, érdeklődjön mielőtt bevásárolna a csalikból.

A pécsi látnivalók után érdeklődőknek kedvezményesen tudunk IrányPécs kártyát biztosítani, amivel számos pécsi programra, múzeumba, kiállításra tudnak ingyen vagy kedvezményesen belépni.


Adatvédelmi Nyilatkozat


Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a www.platanvendeghaz.hu weboldal felhasználói által, az oldal használata során megadott és a weboldal üzemeltetői (Gorsics Gábor EV:) számára hozzáférhetővé vált személyes adatok és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elveket és szabályokat meghatározza.

Jelen Nyilatkozat hatálya kizárólag az oldal használatához szükséges, az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott adatokra terjed ki, rendelkezései nem vonatkoznak arra az esetre, ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait vagy azok egy részét az oldalon vagy az oldal közvetítésével.

A www.platanvendeghaz.hu weboldal bizonyos szolgáltatásai csak előzetes és önkéntes felhasználói adatszolgáltatást követően vehetőek igénybe (pl.: kapcsolat űrla, árajánlat kérő űrlap) . Az önkéntes adatszolgáltatás során a felhasználók olyan adatokat is megadhatnak, amelyek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján személyes adatnak minősülnek, így azok kezelésére ezen jogszabály rendelkezései az irányadóak.

A felhasználói önkéntes adatszolgáltatás során az alábbi adatok megadása kötelező (önéktes alapon, a szolgáltatás használatához azonban elengedhetetlen) az www.platanvendeghaz.hu oldalon található kapcsolat űrlap igénybevételéhez
a felhasználó neve “Kérjük, hogy ide írja a nevét” - aki az üzenetet írja (oldal látogatjója, felhasználó)
telefonszáma “ide a telefonszámát” - kötelezően kitöltendő adat a szolgáltatás igénybevételéhez
e-mail címe “végül az e-mail címét."
“Ide jöhet az üzenet...” - a felhasználó üzenete az adatkezelőnek, az oldal üzemeltetőjének

A felhasználói önkéntes adatszolgáltatás során az alábbi adatok megadása kötelező (önéktes alapon, a szolgáltatás használatához azonban elengedhetetlen) az www.platanvendeghaz.hu oldalon található árajánlat kérő űrlap igénybevételéhez
Ajánlatkérő neve
e-mail címe
telefonszáma
érkezés dátuma
távozás dátuma
érkező felnőttek száma
érkező gyermekek száma
megjegyzés

Személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt - közvetlenül vagy közvetve - név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet.

A felhasználó a szolgáltatás igénybevétele során megadott adatok közül kizárólag a név és az e-mail cím tekinthető bizonyos feltételek fennállása esetén (pl. a név és e-mail cím, telefonszám valós) személyes adatnak. A weboldal használata során az Adatkezelő részére tárhely szolgáltatást nyújtó szolgáltató tudomására juthatnak bizonyos, a felhasználó Internet használatával kapcsolatos adatok (pl. IP-cím stb.), amelyet az Adatkezelő nem kezel; ebben a körben a mindenkori tárhely-szolgáltató adatkezelési irányelvei irányadóak.

Az Adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, valamint az esetleges hírlevél-szolgáltatáshoz kapcsolódó kommunikáció lehetővé tétele.

Az Adatkezelő különös személyes adatot nem kezel, amennyiben ilyet a felhasználók bármilyen indokból vagy módon az oldalon közzétesznek, az Adatkezelő tudomására hoznak vagy adatbázisában rögzítenek, az Adatkezelő azokat a tudomásra jutást követően haladéktalanul jogosult törölni.

A felhasználóknak lehetősége van a weboldalon keresztül üzenetet küldeni. Ezen üzenetekben lehetőség van egyedi vagy általános kérdések leírására, abból a célból, hogy azokra a Gorsics Gábor EV - mint adatkezelő és üzemeltető - munkatársai egyedi vagy általános jelleggel válaszolhassanak. Kérjük a felhasználókat, hogy ezen üzenetekben a regisztráció során megadott vagy az űrlap által bekért adatokon túlmenően semmiféle személyes adatot ne szerepeltessenek; amennyiben az ügy megítéléséhez feltétlenül szükséges ilyen jellegű adatok megadása, az csak a személyes kapcsolatfelvétel (e-mail, telefon, konzultáció stb.) során történhet.

Amennyiben a felhasználó ennek ellenére mégis személyes vagy különös személyes adatot ad meg üzenetében, az Adatkezelő úgy tekinti, hogy annak kezeléséhez a felhasználó kifejezetten hozzájárult, fenntartja az Adatkezelő a jogot arra, hogy az ilyen adatokat haladéktalanul törölje.

A felhasználó az oldal használatával kifejezetten hozzájárul, hogy az Adatkezelő adatait kezelje.

Az Adatkezelő törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében, hogy az általa használt számítástechnikai rendszerek biztonságát megvalósítsa, különös tekintettel az oldalon tárolt adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására, azonban rögzíti, hogy az oldalt tartalmazó számítástechnikai eszközöket nem ő üzemelteti, így ebben a körben a mindenkori tárhely-szolgáltatót terheli a felelősség.

A Felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését. A felhasználó kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. Az Adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában megadni a tájékoztatást. A felhasználó bármikor kérheti adatai helyesbítését, illetve módosítását.

Bővebb információ az adatkezeléssel kapcsolatban az info@platanvendeghaz.hu e-mail címen kérhető.

Adatkezelési azonosító: NAIH-91136/2015.

Adatkezelő és Üzemeltető:
Gorsics Gábor EV.
123-1/2015
7811 Szalánta, 053/1 hrsz

Adatkezelésért felelős kapcsolattartó: Gorsics Gábor - Egyéni Vállalkozó
x
A Platán Vendégház csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@platanvendeghaz.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, Platán Vendégház